Despre mine

George Fetica – bioenergoterapeut

George Fetica este poate cel mai cunoscut bioenergoterapeut ce isi desfasoara activitatea in zilele noastre. Este „omul minune” asa cum il mai numesc unii dintre pacientii sai sau „ultima statie”, cum ii spun altii, este omul la care apeleaza cei care sunt refuzati de spitale sau trimisi acasa.

       In cabinetul sau de bioenergoterapie oamenii vin pentru a-si alina sau vindeca suferintele trupesti,dar si cele sufletesti.Acolo se face tratament pentru absolut tot organismul,pentru orice fel de afectiune,iar rezultatele sale vorbesc mereu doar prin analize.
        Tehnicile aplicate de binecunoscutul bioenergoterapeut sunt diverse: de la terapia cu contact sau cea fara contact pana la „lasoterapia” prin ventuza chinezeasca una din metodele descoperite chiar de d-nul George Fetica.
        Fiecare dintre tehnicile folosite in cabinet are rolul ei bine definit si ajuta pacientul sa aiba rezultatele dorite.


23 răspunsuri to “Despre mine”

  1. Marian Micu Says:

    Stimate domnule Fetica,

    Cu doi ani in urma am fost diagnosticat cu rinichi polichistici, rinichii mei avand un randament de numai 50 %. Nu stiu sincer ce sa mai fac, cu atat mai mult cu cat stiu ca nu exista practic niciun tratament pentru aceasta boala. Ma puteti Dv-stra ajuta ?
    Astept raspunsul Dv-stra si va multumesc anticipat.
    Cu stima,
    Marian Micu

    • georgefetica Says:

      Va rog sa sunati la numarul :0721881192 pt a vorbi cu domnul Fetica si a stabili eventual o programare.

  2. FULGEANU ION Says:

    BUNA ZIUA,
    Ma numesc Fulgeanu Ion,sint din Calarasi,in etate de 48 de ani,mentionez ca anul trecut pe 16 ,06 ,2011,am a vut o interventie chirigiucala si am fost operat de ocluzie intestinala si a descoperit ca am si tumora maligna secudara a ficatului,in urma operatie de colon am ramas cu punga,anus contra naturi,si de anul trecut fac citostatice.
    Dumneavoastra,credeti ca pot sa scap de aceasta boala ca nustiu ce sa mai fac,am un copil de 3 ani si 5 luni si asi dori sa merg la serviciu ca sa pot so cresc, credeti ca puteti da un raspuns la acesta situatie in care sint.

    VA MULTUMESC FULGEANU ION

    • georgefetica Says:

      Ar trebui sa veniti pana la mine la Bucuresti sa va vad si acolo va pot spune mai multe.Trebuie sa va vad pt a putea spune ce putem face.Daca doriti va rog sa ma sunati la nr.:0721881192 pt o programare.

  3. iuliana pana Says:

    Buna seara , mamam mea are o tumoare maligna la palamani si medicii nu mai ai ce sa i faca . Credeti ca exista o sansa de supravietuire pt ca sunt disperata. Multumesc

    • georgefetica Says:

      Da,mama dvs ar putea avea sanse ,dar pana nu vad bolnavul,nu ma pot pronunta concret.Incercati sa o aduceti la o consultatie si acolo putem vorbi mai multe.Daca doriti o programare,va rog sa sunati la 0721881192.Va multumim!

  4. mirela Says:

    Pentru glanda tiroida respectiv hipotiroidie se poate face ceva?

    • georgefetica Says:

      In primul rand trebuie sa va vad,sa veniti la cabinet,unde se face o consultatie si acolo vom stabili ce trebuie facut,pt ca este o afectiune ce poate fi tratata cu succes.Va las nr meu de telefon ,daca doriti sa veniti,pt programare :0721881192.

  5. caragea sonia Says:

    buna seara domnule fetica ! as dori sa stiu daca in sindrom de stress cronic,tendinta la mania persecutiei,relatii conflictuale din teama de apreciere negativa din partea familiei,neincredere in propria personana si in ceilalti, credeti ca se poate corecta prin bioenergoterapie ? Este vorba de sora mea care este incontinuu nefericita si nu are relatii armonioase nici cu familia ei ?! In ultima vreme are tendinta la manii provocate de factori supranaturali(spirite care o bantuie noaptea si o agreseaza in somn) si e detul de sociopata-niciodata nu i-au placut aglomararile de oameni chiar daca cunoscuti,a fost timida si retrasa de mica.

  6. Cristiana Says:

    O am pe mama mea diagnosticata cu insuficienta mitrala gr.III si are indicatir de interventie pentru schimbare de valva.S-ar putea ameliora boala fara a face aceasta interventie ? Va multumesc !

    • georgefetica Says:

      Imi cer scuze ca raspund cu inarziere,dar as dori sa ma sunati in legatura cu mama dvs,pt ca vreau mai multe detalii,ca sa va pot spune ceea ce am putea face pt dansa.Daca doriti sa ma sunati va rog sa o faceti la nr.:0721.88.11.92

  7. gabryelle Says:

    Buna seara! Tratati si epilepsia? (o vindecati)
    Va multumesc!

  8. iuliana visan Says:

    tratati si sindromul FLA (scleroza laterala amiatrofica )?

    • georgefetica Says:

      tratamentul este benefic pt absolut tot organismul,dar foarte important este sa vad pacientul.daca doriti ma puteti contacta telefonic la nr.0721881192

    • georgefetica Says:

      in principiu da,dar trebuie sa vad pacientul la cabinet.daca doriti o programare,ma puteti contacta la nr.0721881192

  9. Burete Adrian Says:

    Buna ziua,
    Sufar de la varsta de 2 ani si jumatate de hipoacuzie bilaterala profunda in urma administrarii de streptomicina si penicilina ca urmare a deselor infectii de genul rosu in gat din cauza negrului de fum de la Copsa Mica. jud Sibiu.In prezent am 49 ani si nu ma stiu altfel decat cu proteza auditiva la urechea dreapta, urechea stanga este complet moarta. Problema este ca se pare ca acuitatea auditiva scade destul de repede pe masura ce inaintez in varsta. De exemplu pe vremea liceului auzeam fara aparat auditiv sunetul aparatului de tuns de la frizer, acum nu-l mai aud decat ca o parere, vag.
    Mi-ati putea spune daca prin bioenergia dvs ar exista vreo posibilitate de recuperare fie si partiala a auzului pentru mine? V-as ruga sa-mi scrieti pe email intrucat nu pot folosi telefonul mobil decat pentru a transmite mesaje, convorbiri port doar cu membrii familiei care stiu cum sa vorbeasca cu mine pentru a ne putea intelege
    Va multumesc
    Burete Adrian

    • georgefetica Says:

      buna ziua!cu siguranta v-as putea ajuta,dar pt asta,trebuie sa veniti la cabinet,sa va vad si bineinteles sa facem tratament,care tratament este benefic pt absolut tot organismul.am mai avut cazuri de genul acesta,cu rezultate remarcabile.daca doriti sa veniti,astept sa ma contactati,pt o programare.o zi buna va doresc!

      • Burete Adrian Says:

        Buna ziua! Multumesc mult pentru raspuns. In principiu as putea fi la Ploiesti in saptamana premergatoare sarbatorilor pascale.Nu stiu daca ma puteti primi atunci si daca tratamentul pentru 5-6 zile este suficient.Am scris un mesaj si pe adresa dvs de email cu yahoo.com, pe internet este afisat un nr de mobil as putea sa va scriu mesaj pe el daca as sti ca este al dvs.Va marturisesc ca am mai fost cu mare speranta si la alt energoterapeut celebru Mudava si dupa 13 sedinte am renuntat fiindca nu era nici un efect.

  10. ionel Says:

    Buna ziua,
    Spuneti-mi va rog daca ma puteti ajuta in cazul unei veruci iesite in talpa piciorului.
    Multumesc.

  11. cecilia seceac Says:

    Buna ziua,mama mea sufera de dementa-alzheimer,credeti ca o puteti ajuta ? Sunt din constanta…

  12. Pelivan Liliana Says:

    Buna ziua, puteti vindeca si depresia, atacuri de panica, anxietate?baiatul meu de 20 se confrunta cu aceste probleme de 2 ani si nu stim ce sa facem!

  13. Lucean Ana Says:

    Am fost operata la coloana vertebrala pt hernie de disc acum un an și jumătate și am picioarele tot amorțite. A-ți putea face ceva în privința asta?

  14. Dumitru Says:

    Ma numesc dumitru am 41 de ani și cam de mult ma confrunt cu probleme de sănătate, acum de ceva timp corpul îmi amorțește tot mai des am înțeles ca sunt intoxicat cu mercur credeți ca se poate rezolva mulțumesc frumos


Lasă un comentariu